Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Acqua Source

1

H Acqua Source A.E. ιδρύθηκε το 1970 από τον Νικόλαο Στάρα. Η πρώτη παραγωγική μονάδα, ξεκίνησε µε την επεξεργασία προϊόντων από μπρούτζο και την κατασκευή ορειχάλκινων υλικών πισίνας και σιντριβανιού.
Τέσσερεις δεκαετίες μετά από συνεχή έρευνα, μελέτη των αναγκών της αγοράς καθώς και χρήση νέων τεχνολογιών, η Acqua Source A.E. προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για πισίνα και σιντριβάνι που κατασκευάζονται από πλαστικό ή/και ανοξείδωτο χάλυβα.
Σήμερα, μετά από 48 χρόνια, συγκαταλέγεται στους πιο γνωστούς και αξιόπιστους κατασκευαστές προϊόντων σιντριβανιού και αξεσουάρ πισίνας, εφόσον «εξάγει ελληνική τεχνογνωσία» σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η συστηματική δραστηριότητα του Τμήματος Εξαγωγών καθιστά την εταιρία, μια δυναμική παρουσία στη διεθνή αγορά ενώ συμβάλλει στη δημιουργία μιας ισχυρής "επωνυμίας" σε δύσκολες και ανταγωνιστικές αγορές.
Η καθετοποιημένη δομή της εταιρείας, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, η υψηλή εξειδίκευση και η τεχνογνωσία καθώς και η καθημερινή ενασχόληση µε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά συμβάλουν στην παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας.
Η Acqua Source A.E. είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητο, υπερσύγχρονο κτίριο 5.000 τµ. µε αυτοτελή μονάδα παραγωγής, στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, µε άμεση πρόσβαση και από τις δύο Εθνικές Οδούς της Ελλάδας.
59.jpg

Πληροφορίες Καταχώρησης

Υπεύθυνος
Ευγενία Στάρα
Διεύθυνση
Σουρή 15, Αθήνα, Περιστέρι, 121 31
Τηλέφωνο
210 5721058 - 210 5774345 -210 5771863
Fax
211 4100634
E-mail
Ιστοσελίδα