Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Crystal Pools

1

Εδώ και 25 χρόνια, στην Crystal Pools ειδικευόμαστε στην κατασκευή και τον εξοπλισμό πισίνας. Δημιουργούμε με αγάπη και αφοσίωση τις πισίνες που ονειρεύεστε για να τις χαίρεστε μια ζωή. Πισίνες κάθε τύπου, επαγγελματικές και ιδιωτικές, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και κατασκευής: πισίνες από gunite ή μπετόν πισίνες με επένδυση βότσαλου, ή ψηφίδας πισίνες υπερχείλισης ή καταρράκτη, ή skimmer προκατασκευασμένες πισίνες με μεταλλότυπο, χωρίς κανονική άδεια πολεοδομίας, με άδεια μικρής κλίμακος και βέβαια ανακαίνιση πισίνας μικροπισίνες, spa, χαμάμ και οτιδήποτε άλλο έχετε στο μυαλό σας.

Εάν το επιθυμείτε, αναλαμβάνουμε επίσης και το σέρβις της πισίνας σας ώστε εσείς να την απολαμβάνετε με ασφάλεια και ξενοιασιά. Θα βρείτε τις τιμές μας πολύ δελεαστικές και θα ετοιμάσουμε άμεσα τις προσφορές που θα μας ζητήσετε για την πισίνα των ονείρων σας.

52.jpg

Πληροφορίες Καταχώρησης

Υπεύθυνος
Νατάσα Μερεμετίδου
Διεύθυνση
8,6 χλμ Λεωφ. Βάρης Κορωπίου, Κορωπί, 19400
Τηλέφωνο
210 8995500
Fax
210 8995501
E-mail
Ιστοσελίδα