Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Piscines Aquaspot

1

Ο ιδρυτής της εταιρείας “PISCINES AQUASPOT”, Ιωάννης Παπαδημητράκης, δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1987. Η συνεργασία μας με το βασικό προμηθευτή, που είναι η Γαλλική εταιρεία “PISCINES MAGILINE”, εγγυάται τη στατική και ηλεκτρομηχανολογική επάρκεια της πισίνας. Η επένδυση της πισίνας με PVC μεμβράνες της Γερμανικής εταιρείας “DLW DELIFOL”, κορυφαίας σε παγκόσμια διάσταση στην ποιότητα μεμβρανών πισίνας, δίνει πνοή στη μακροχρόνια αντοχή της πισίνας.

Τα αυστηρά κριτήρια ελέγχου και επιλογής των υλικών της πισίνας μας, πιστοποιημένα από γνωστούς διεθνείς οίκους πιστοποίησης (BAEL, BVQI), η συνεχής έρευνα και τεχνολογική εξέλιξη των υλικών, αποτελούν εγγύηση για την αντοχή, τη διάρκεια και τη διαχρονική αισθητική των πισίνων που σας προτείνουμε και κατασκευάζουμε πολλά χρόνια.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Φιλοσοφία μας είναι η μελέτη και η παροχή λύσεων που στοχεύουν στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών κάθε πελάτη μας σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Κάνουμε πράξη κάθε δική σας επιθυμία, χωρίς περιορισμούς.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμά μας είναι η ανάπτυξη της αγοράς μας, σε μια χώρα με πλειάδα νησιών και ήπιο κλίμα, κάνοντας προσιτή μια ιδιωτική πολυτέλεια στην ευεξία και την απόλαυση της κολύμβησης, σε όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους.

ΣΤΟΧΟΙ

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς κολυμβητικών δεξαμενών, με την καινοτόμο τεχνολογία της προκατασκευασμένης δομής πισίνας με πάνελ πολυπροπυλενίου, τύπου «Μονομπλόκ».
54.jpg

Πληροφορίες Καταχώρησης

Υπεύθυνος
Ιωάννης Παπαδημητράκης
Διεύθυνση
Αχαιών 33, Αθήνα, 11852
Τηλέφωνο
210 9563273 & 6977 324000
Fax
210 9582376
E-mail
Ιστοσελίδα