Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Piscinity

1

Η εταιρεία μας «PISCINITY - Αναγνώστου Ελευθερία & ΣΙΑ ΟΕ» έχει κύριο αντικείμενο την εξ ολοκλήρου κατασκευή και εμπορία κολυμβητικών δεξαμενών σε όλη την Ελλάδα με δικά της συνεργεία και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών συντήρησης. Παράλληλα ασχολείται με την επεξεργασία νερού με μονάδες φίλτρανσης και αποσκλήρυνσης νερού, δεδομένης της όχι και τόσο καλής ποιότητας των νερών αρκετών νομών της Πελοποννήσου.

Στο τιμόνι της εταιρείας μας βρίσκεται ο Χαραλαμπίδης Κοσμάς, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της πισίνας και επεξεργασίας νερού από το 1995, γνωρίζοντας πολύ καλά την κατασκευή κάθε τύπου πισίνας ανάλογα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη, καθώς και τα συστήματα επεξεργασίας νερού που δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα.

Αυτά που μας ξεχωρίζουν στην αγορά είναι:
  • Ο σεβασμός και η εκτίμηση που τρέφουμε για τους πελάτες μας, τους οποίους θέλουμε να έχουμε πάντοτε ικανοποιημένους
  • H υψηλή ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε
  • Η τεχνογνωσία μας
  • Η υψηλών προδιαγραφών υποστήριξη μετά την πώληση, καθώς εκπροσωπούμε γνωστούς οίκους του εξωτερικού.

Στόχος μας

Η συνεχής επιμόρφωση πάνω σε προϊόντα πισίνας και επεξεργασίας νερού, έτσι ώστε να παρέχουμε πάντα άριστη ποιότητα προϊόντος και υπηρεσιών στον πελάτη μας.

50.jpg

Πληροφορίες Καταχώρησης

Υπεύθυνος
Χαραλαμπίδης Κοσμάς
Διεύθυνση
Άργους 88, Ναύπλιο, 21100
Τηλέφωνο
27520-96020 & 27520-96021
E-mail
Ιστοσελίδα