Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

POOL ABOUT SALON

2η Διεθνής Έκθεση Πισίνα - Spa- Κήπος.

Η 2η διεθνής έκθεση Pool About Salon θα πραγματοποιηθεί από 1-3 Μαρτίου στο γήπεδο Tae Kwon Do στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Φαλήρου.

Πρόκειται για μια μοναδική έκθεση διεθνούς εμβέλειας με τρεις θεματικές - ΠΙΣΙΝΑ - SPA - KHΠOI, η οποία έχει ως στόχο αφενός οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν τα αξιόλογα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και, αφετέρου, οι επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου (αρχιτέκτονες-μηχανικοί, κατασκευαστές, ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, εκπρόσωποι του ιατρικού θεραπευτικού κλάδου υδροθεραπείας πολυτελή κέντρα SPA, ναυταθλητικά σωματεία, υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών) να γνωρίσουν από κοντά οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργία πισίνας στους χώρους ενδιαφέροντος τους βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους αλλά και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες που προσδίδουν πολυτέλεια και μια καλύτερη ζωή.
Το 2ο International POOL about SALON αναμφίβολα θα καταστεί αποτελεσματικό εργαλείο προβολής και προώθησης των προϊόντων όλων των εταιρειών του χώρου και θα συμβάλει στην ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και επιχειρηματική διεύρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.