Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Διεθνής Έκθεση Πισίνας στη Βαρκελώνη

Διεθνής Έκθεση Πισίνας στη Βαρκελώνη

Αθήνα, 30/10/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της διεθνούς εκθέσεως Πισίνας της Βαρκελώνης, πραγματοποιήθηκε η Τρίτη συνάντηση της WAPSA.
H WAPSA είναι μια διεθνής συμμαχία (Ομοσπονδία) των εθνικών συλλόγων πισίνας και υδρομασάζ για να αναδείξει και να προστατεύσει τα συμφέροντα της βιομηχανίας της πισίνας.

Η "συμμαχία" αποτελείται αυτή την στιγμή από 12 χώρες (Καναδάς, Αμερική, Μεξικό, Βραζιλία, Αυστραλία, Αγγλία, Γαλλία, Ν. Ζηλανδία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα και Σουηδία)

Αυτή η συμμαχία εκπροσωπεί 8.200 εταιρίες που απασχολούν περίπου 600.000 εργαζόμενους και συνολικά έχει να διαχειριστεί ένα σημαντικό αριθμό από 17 εκ. πισίνες.
Βρήκαμε μια κοινή  γλώσσα σε προβλήματα και θέματα που απασχολούν τον κλάδο και αποφασίσαμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες που αφορούν την εκπαίδευση σε όλες τις χώρες μας για να δημιουργήσουμε ενδεχομένως μια κοινή βάση γνώσης σε πρώτο επίπεδο.
Συμφωνήθηκε ότι από την επόμενη χρονιά θα ανταλλάσσουμε όλοι τα στατιστικά στοιχεία που θα έχουμε ο καθένας για την χώρα του για να βοηθάμε την βιομηχανία με τα νούμερα που θέλει.
Επόμενη συνάντηση διαδικτυακά τον Μάρτιο και ουσιαστικά στην Lyon τον Νοέμβριο του 2020.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ: Salón Piscina & Wellness de Barcelona

•    Ένα σχόλιο για την έκθεση πισίνας που έγινε στην Βαρκελώνη:
•    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, μια τόσο σημαντική προσπάθεια να στεφθεί ουσιαστικά με αποτυχία λόγω μειωμένης προσέλευσης επισκεπτών, λόγω των κινητοποιήσεων των αυτονομιστών, των ακυρώσεων πτήσεων και κρατήσεων, της ταλαιπωρίας όσων τελικά πήγαν στην έκθεση.
•    ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Βαρκελώνη μοιάζει να πληρώνει τώρα όλο αυτό το αφελές και ωφελιμιστικό αίτημα και κινητοποιήσεις, περί ανεξαρτησίας που είχε αφήσει να καλλιεργείται τα τελευταία 20 χρόνια στην τοπική κοινωνία, αλλά τώρα γιγαντώθηκε και έφτασε να πνίγει τις επιχειρήσεις  της πόλης.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΛΕΞΗΣ ΚΡΑΛΛΗΣ
Πρόεδρος ΣΕΕΠΥ