Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Συνεδρίαση Δ.Σ. στις 31/1/2013.

Ο Σϋλλογος καλεί τα μέλη του Δ.Σ. στην προγραμματισμένη συνέλευση της Πέμπτης 31/01/2013 στο ξεοδοχείο HERA, στις 17:30, στην περιοχή πρώην στρατοπέδου Μακρυγιάννη, νυν Μουσείο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

Θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

  1. Κινήσεις μας μετά την ψήφιση της διάταξης για τον φόρο πολυτελείας, τεκμήρια κ.λ.π (αποφάσεις για δελτίο τύπου σε υπουργεία και ΜΜΕ, επισκέψεις σε κόμματα και υπουργεία, κ.α).
  2. Προετοιμασία της επόμενης  ετήσιας τακτικής Γενικής συνέλευσης (Ημερομηνία, χώρος, ενημέρωση Δ.Σ για οικονομικό απολογισμό 2012, θέματα συνέλευσης κ.λ.π)
  3. Έκθεση Pool About Salon και συμμετοχή συλλόγου - ενημέρωση από Αλέξη Κράλλη και τοποθετήσεις για τις ενέργειες μας για το περίπτερο και σχετικά θέματα
  4. Ενέργειες για την διοργάνωση του ελληνικού διαγωνισμού πισίνας 2013 στα πλαίσια του European Pool Award της EUSA
  5. Τοποθέτηση επί επιστολής του κ. Δ. Ιωαννίδη
  6. Άνοιγμα ΣΕΕΠΥ για νέα μέλη με προτάσεις για επιδίωξη συμμετοχής τους στην Γεν.συνέλευση (συζήτηση για τις πιθανές τροποποιήσεις καταστατικού για τις προϋποθέσεις για τα νέα μέλη)
  7. Συζήτηση για την καταγγελία και την υποβολή παραίτησης Γιάννη Παπαδημητράκη
  8. Συζήτηση αιτήματος οργάνωσης «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» για χορηγία προμήθειας+κατασκευής πισίνας σε Πέλλα.
  9. Λοιπά θέματα που θα τεθούν

 H πρόσκληση είναι ανοιχτή και σε μέλη μας που έχουν άμεση η έμμεση σχέση με τα θέματα της συνεδρίασης καθώς και σε όσους το έχουν ζητήσει. Μπορείτε να καλέσετε και εσείς όσα μέλη μας επιθυμείτε.